Wij zijn het Hoofdkantoor

Wij zijn het Hoofdkantoor! Opgericht in 2011 door Frederike van der Kooi, vanuit de wens om binnen een zakelijke context meer impact te hebben en mensen vanuit hun talenten in beweging te brengen. We zijn een vast team van zelfstandige professionals met ieder een eigen specialisme en de nodige ervaring. Wat ons verbindt is onze visie!

Wij inspireren je graag om op een nieuwe manier naar mensen te kijken: niet als human resource maar als human being. Daarom zijn al onze interventies gebaseerd op de filosofie van Human Being Management. Voor duurzaam inzetbare mensen, die doen waar ze van nature goed in zijn, daar plezier in hebben en net dat stapje extra zetten!

 Frederike van der Kooi

Founder / HBM Consultant

Beweging in organisaties is wat mij beweegt. Ik krijg energie als ik bij organisaties mogelijkheden zie om het onbenutte potentieel van mensen wel te laten renderen. En als ik je mag adviseren over de juiste persoon, op de juiste plek, die de juiste dingen doet!

 Anton van Leeuwen

Team- en managementcoach

Coachen van individuen, teams en organisaties is mijn vak en mijn plezier. Fijn om de mens zich bewust te laten worden van zijn eigen natuurlijke kracht en de gevolgen van zijn schaduwkant in de buitenwereld. Een uitstekende manier om duurzame verandering te initiëren!

 Annemieke Mars

(Management)coach/trainer

Ik zie mezelf als een wegwijzer, ik verhelder, leg verbanden, vereenvoudig complexe situaties en bied mensen handvatten om hun talenten te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Het maakt me blij als mensen op een zinnige manier met zinvol werk bezig zijn.

 Lara van Beek

Individueel/ loopbaancoach

Wat maakt dat de ene mens wel in zijn kracht kan staan en zijn kwaliteiten benut en de ander niet? Mijn drijfveer is mensen te helpen in hun eigen unieke kracht te komen, zodat ze van daaruit hun werk goed en met plezier gaan doen. Een win-win situatie voor mens en organisatie!

 Wouter Metz

Millennials (loopbaan)coach/teamcoach

Ik geloof in de positieve kracht van mensen, met ieder zijn unieke natuurlijke krachten en uitdagingen. Mijn missie is om de wereld mooier te maken door het beste uit individuen en teams te halen. Hen zien floreren geeft mij pure energie en daar geniet ik als levensgenieter volop van!

Maaike Pronk

Team- en managementcoach

‘Iedereen is geniaal, maar als je een vis vraagt een boom te beklimmen, zal hij zich zijn hele leven nietig voelen’ is een van mijn favoriete quotes, van Einstein. Het is mijn passie om mensen te helpen ontdekken waar hun eigen genialiteit zit, die te ontwikkelen en in te zetten!

 Marien Colijn

Team- en managementcoach

Mij kan je vinden op die plekken in de organisatie waar er veel dynamiek is. Ik hou van uitdagingen en groei op zowel organisatie-, team-, als individueel niveau. Ik word blij als de mens in de organisatie in beweging komt en blijft en zo zijn of haar beste plek vindt.

 Maia Wouters

Stress/burn-out coach

De huidige samenleving blijft maar doordenderen. Het is mijn uitdaging mensen te laten ontdekken wat voor hen echt belangrijk is in het leven en hoe daar richting aan te geven. Door te luisteren in het hier en nu, kun je vanuit je ware kracht gaan leven. Daar help ik je graag bij.